dilluns, 22 de març de 2010

La nevada, per 3r A

Valentina: El dilluns va venir una nevada i vam dir: -Està nevant! Vam obrir la finestra i vam tocar la neu amb la mà. Va tocar la sirena i vam anar a casa. Però per la tarda es va suspendre el cole. El dimarts també van suspendre el cole i amb la meva mare i la meva cosina ens en vam anar a veure la neu. Vaig caure de culs i vam tirar-nos del trineu amb la Mireia i la meva cosina petita. Ens vam tirar amb el trineu i la Mireia havia de frenar i no va poder i quasi vam caure sobre el cotxe.
David: El dia 8 de Març va nevar. Per la tarda no hi hauria cole. Per la nit estava fosc i no es podia encendre la llum. Vam encendre dues espelmes i vaig agafar una llanterna.
Alejandro: El dilluns vam sortir del cole al migdia perquè nevava molt. Vam dinar i ens en vam anar a la nostra casa. El dimarts no vam anar al cole perquè estava tot nevat. Vaig jugar a tirar boles de neu i de gel. I es va cancel·lar l'excursió. Ens vam trobar un arbre de l'escola trencat.
Emilia: A la gran nevada vaig fer un ninot de neu. Quan el vaig acabar jo i el meu germà vam destrossar el ninot de neu per complet. M'ho vaig passar molt bé. L'altre dia vaig anar amb la meva família i vam veure uns nens fent un ninot de neu gegant.
Ana: Vaig anar a casa de la meva àvia i vaig anar a la plaça. Vam fer una guerra de neu amb els meus cosins i el meu germà. També vam fer un ninot de neu. El dilluns 8 va marxar la llum i vam posar espelmes.
Aaron: Dilluns no vaig venir a l'escola ni pel matí ni per la tarda perquè hi havia una nevada molt forta. Els cotxes estaven plens de neu, els bancs i el terra estaven plens de neu.
Diago: Ens van dir que no hi havia cole a la tarda i em vaig posar a saltar. A les 5 vaig anar a passejar a la neu amb la meva germana, el meu pare i uns amics a la muntanya. Al dia següent
vaig anar amb la meva mare i la meva germana a passejar i vam fer un ninot de neu. No sentia el cos de tant de fred que feia. Al parc vam fer guerra de neu i jo em vaig fer mal.
Ainoa: Jo estava a l'escola i la Carme va dir: Està nevant! i tots ens vam aixecar de la cadira quan estàvem fent un examen. La Carme va dir que per la tarda no hi hauria cole. I tots ens vam posar molt contents. El dimarts vaig anar a casa dels meus avis i vam anar a donar una volta. Hi vam anar amb el trineu.
Erik: Abans d'ahir va nevar i a casa de la meva tieta com que viu a les muntanyes i no tenien cobertura es van quedar incomunicats des de les 2 del migdia fins a les 9.
Juan Luis: El dilluns 8 de març va nevar molt i queien volves de neu molts petites. Per la tarda no vam tenir col·legi. El dimarts al matí tampoc vam tenir col·legi i per la tarda ens vam tirar boles de neu.
Melissa: Yo cuando nevó estaba en el escuela y veía la nieve desde la ventana de la escuela. Era tan linda la nieve.
Jenni: El dilluns per la tarda no vaig venir al col·legi i la Carme ens va dir que ens en anéssim al menjador. Després van trucar a les mares perquè ens vinguessin a buscar.
Giorgi: El dilluns a la una quan vam sortir del col·legi estava tot nevat i quan anàvem a casa, del gel, fins i tot les rodes del cotxe relliscaven. Quan ja vam anar a casa, vam sortir a jugar amb la neu, i també vam fer un ninot de neu. Al final va nevar, vaig sopar i vaig anar al llit. Hem estat un dia i mig sense anar al col·legi.
Felina: El dilluns estava al col·legi i la Carme ens va dir que estava nevant. Nosaltres ens vam quedar sorpresos, vam pujar a les cadires i vam veure que la nevada cada vegada era més gran.
Thiago: El dilluns al matí quan vaig aixecar-me del llit va començar a nevar a fora. Des de la finestra veia tots els cotxes que estaven amb neu a dalt. Quan vaig baixar vaig relliscar a la baixada de casa. Per la nit es va apagar la llum de casa de la meva tieta i dels meus cosins Cristian i Sofia.
Umar: El dilluns 8 de març era un dia bonic. Al migdia nevava molt i els camins estaven congelats. La mestra ens va dir: avui per la tarda no hi ha classe i de cop s'havien apagat les llums a tot Blanes. Jo tenia una idea: apagar les llums i la tele fins a la nit.
Suemy: El dia 8 de març va ser un dia molt bonic per a tots, perquè per la tarda va nevar molt i van dir que no hi hauria col·legi. Cada vegada nevava més i era molt bonic perquè des de la classe veiem una muntanya tota blanca. Després ens en vam anar del col·legi. Jo estava mirant com nevava. Com jo visc davant de la platja, era molt bonic.
Mor: El dilluns al migdia començava a nevar fins a la nit. Me'n vaig anar a dormir. Em vaig despertar quan era de dia i quan vaig anar a mirar per la finestra hi ha via molta neu. El dimecres, quan vaig anar a l'escola i vaig arribar hi havia un arbre al terra.
Mohamed: El dilluns 8 de març va nevar molt i per la tarda no vam anar a l'escola. També per la nit va marxar la llum i no va tornar fins el dimarts al de matí. Vaig sortir al carrer a jugar amb la neu i vaig veure a l'Umar que va fer una bola de neu molt gran. Vam fer una batalla de boles de neu. Després vam tornar a casa i vaig posar l'estufa perquè tenia les mans gelades.
Paloma: Un dia era dilluns 8 de març, estàvem a classe i feia molta calor i de sobte es va posar tot negre i va començar a nevar i tots vam pujar a les cadires 5 vegades.
La Carme va obrir la finestra i tots vam agafar neu.
Yessa: El dilluns 8 de març va nevar molt i per la tarda no vam anar a l'escola. També per la nit va marxar la llum fins el dimarts. Pel matí no hi havia Centre Obert i em vaig posar molt i molt contenta. I em vaig trobar al Thiago i vam fer un ninot de neu entre tots. Ja havíem acabat el ninot de neu amb les meves amigues i ens en vam anar totes a les nostres cases.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada