dijous, 26 de novembre del 2009

Excursió a la fageda d'en Jordà (3r)

 
  • EL VIATGE
Judit: El dimarts, 11 de novembre vam anar d'excursió a la Fageda d'en Jordà. 
Umar i Mohamed: Mentre anàvem a Olot miràvem la pel·lícula de Shrek, la primera.
Judit: Molts es van marejar a l'autobús i van vomitar. Menys mal que tenien bosses. 
Erik i Diago: A mi l'autobús em va marejar molt però al principi no em feia mal la panxa. 
Umar i Mohamed: Vam anar a Olot amb autocar. Havíem arribat i era molt bonic.

  • QUÈ HEM FET:
Felina i Ainoa: Vam ensenyar els dibuixos que vam fer, i ens vam presentar. Després vam anar al bosc a buscar tresors i vam fer molts jocs. Ens vam fer moltes fotos, vam fer un joc de tapar-nos els ulls i endevinar les coses que sentíem amb els cinc sentits. Al final vam fer una pluja de fulles i ens ho vam passar molt bé. 
Emilia: Ens vam estirar al terra en silenci per escoltar les coses del bosc i era fantàstic.
Valentina i Yessa: Vam fer grups de 4 i nosaltres érem La Fageda 2. Per parelles, ens vam tapar els ulls amb una bena i havíem d'endevinar què era i jo vaig endevinar-ho tot. Era preciós. 
Aaron i Giorgi: Vam escoltar ocells, motos i nens i nenes de l'altra classe i a una nena que es diu Emilia li va pujar un escarabat. Vam escoltar les fulles i vam fer pluja de fulles. 
Hem menjat fruits secs i també hem tirat fulles. Ens hem estirat pel terra de fulles. 
Paloma i Suemy: Ens vam relaxar al terra i vam escoltar ocells, motos, nens i nenes que caminaven pel bosc i a una nena li va pujar un escarabat. Ens van dir que la fageda era un lloc protegit. Vam menjar el fruit del faig i era molt bo. N'hi havia molts. 
Mireia i Ana: Vam jugar i vam veure un arbre molt gran. També vam veure un volcà i moltes pedres molt grans de volcà. Després vam tirar fulles i més tard vam anar a menjar i vam jugar al pilla pilla. A les tres vam anar cap a casa.



  • COM ÉS LA FAGEDA:
Emilia: És un bosc molt bonic i molt interessant. 
Jihane: Hi havia moltes fulles al terra i eren de molts colors: vermell, groc... 
Erik i Diago: Els tresors eren fulles de color taronja, vermell, groc, verd...
Mor i Alejandro: Al bosc hi vam trobar molts tresors com fulles i fruits secs. També hi ha moltes coses com animals i molts arbres. Vam veure moltes arrels i també moltes pedres volcàniques. 
Juan Luis i Jordi: Vam veure cavalls i un cau de conill. 
Valentina i Yessa: La fageda d'en Jordà es un lloc protegit i que és molt especial. Vam veure un cau de conills i també hi havia roques de volcà. 
Erik i Diago: Hi havia senyals de prohibit passejar en bicicleta. Tampoc no es podien arrencar plantes ni pedres volcàniques. Vam veure un conill i se sentien els ocells.
Ikram: A la fageda d'en Jordà m'ho vaig passar molt bé. Al bosc vaig veure un llimac i una fulla que semblava un ull i tenia pestanyes.

  • QUÈ HEM APRÈS:
Judit: Vam aprendre moltes coses i ens ho vam passar molt bé. Vam aprendre que els faigs tenen el tronc que no és marró, és gris amb taques blanques. 
Aaron i Giorgi: Hem vist moltes pedres volcàniques, i hem trobat molts tresors: fulles, fruits secs, animals del bosc... Tot el viatge hem respirat aire pur i també hem conegut els animals que podríem trobar al bosc. 
Mor i Alejandro: Vam veure moltes pedres volcàniques a Olot i vam aprendre molt. Vam jugar a molts jocs divertits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada