dissabte, 22 de maig del 2010

Excursió a Can Ramió

Jordi (3r A): El dia 11 de Maig vam anar d'excursió i vam fer un taller de joguines reciclades. Teníem quatre opcions: fer una baldufa, la bola loca, el tres en ratlla i el cotxe de bombers. Després, si teníem temps podíem fer un paracaigudes o el tres en ratlla i després podíem jugar a futbol o al bote, bote i bàsquet. Hi havia un cavall de color marró, li vam donar menjar i el vam alimentar.
Erik (3r A): Vam anar a una especie de fabrica de joguines amb coses reciclades i hi havia una pista de futbol, una pista de bàsquet i un cementeri... i havíem de fer un cotxe de bombers, la bola loca, un senyor en un paracaigudes i el tres en ratlla.
Emília (3r A): A l'excursió vam anar a una fàbrica de joguines reciclades. Hi havia un professor que es deia Josep, una professora que es deia Super Nani i un que es deia Lluís. Primer vam anar a jugar i després vam fer un joc que ells ens donaven una pista i la  posaven al terra. Havíem de buscar peixos, llaunes i ampolles de vidre. Teníem uns contenidors fets de paper: un era de color groc, un altre era de color verd, un blau i l'últim era marró. El meu grup va guanyar. Després vam fer allà joguines amb coses reciclades: hi havia la bola loca, el tres en ratlla i un cotxer de bombers. Quan s'acabaven de fer les activitats que havíem triat fèiem un paracaigudes, el llançàvem alt i volava.
Valentina (3r A): A l'excursió vam jugar a repartir les coses als contenidors. Primer ens van donar uns papers que deien una endevinalla i si l'endevinàvem podíem anar a buscar un sobre. A dins  hi havia un paper. Si a dins té un peix havíem d'anar al contenidor i el posàvem al seu lloc. Després havíem de fer  la bola loca, el 3 en ratlla, el camió de bombers... Jo vaig fer el tres en ratlla. Quan vam acabar vam fer el paracaigudes, després vam anar a jugar i ens en vam anar molt contents.
Mohamed (3r A): El dimarts 11 de Maig vam anar d'excursió a Can Ramió a fer un taller de joguines reciclades. Però abans d'això vam fer un joc: ens donaven unes endevinalles i havíem de trobar deixalles i posar-les en la paperera correcta. Després vam anar a fer les joguines i jo vaig fer la bola loca i després vaig fer un tres en ratlla amb un tros de cartró i pedres pintades amb pintura groga i vermella. Després vam jugar a futbol i ens en vam anar.
David (3r B): Vam anar a un lloc on feien la bola loca, un camió de bombers, el paracaigudes i el tres en ratlla. Hem jugat a un joc que tractava de reciclar: havíem de trobar uns sobres que tenien uns dibuixos i els havíem de posar en quatre contenidors: groc, marró, verd i blau. Vam anar a un cementiri i vam anar a tocar els cavall blanc i marró i se'm va caure una dent. 
Aroa (3r B): El dimarts 11 de maig vam anar a Fogars de Tordera d'excursió. Teníem molta gana però abans de menjar vam fer un joc d'endevinalles. Després vam anar a menjar i jo tenia  un entrepà de frankfurt.
Després de menjar vam anar a fer manualitats. Jo vaig fer un camió de bombers i el tres en ratlla, després vam menjar i quan vam acabar vam jugar al bote bote i a caçar bolets. Després vam anar a buscar els camions de bombers. Vam tocar 2 cavalls.
Judit (3r B): Vam anar a Hostalric una casa de colònies a fer un taller de joguines reciclant. Quan vam arribar hi havia un noi que es deia Josep que feia molta broma i en Yousef no parava de molestar i també hi havia un camp de futbol de sorra. Però els nens no tenien pilota i es queixaven i una noia feia broma amb fer la pilota d'herba.
Després vam fer un joc molt divertit de reciclar. Havien posat sobres per tot arreu i hi havia unes pistes. Havíem de trobar els sobres i després agafar unes fotografies i posar-les en els dibuixos de contenidors que havien d'anar.
Després vam fer els tallers i podíem escollir entre el tres en ratlla, la bola loca i un cotxe de bombers. Quan acabàvem fèiem un moneder o un paracaigudes. Jo vaig fer la bola loca i el paracaigudes i després a l'autobús ens van posar la pel·lícula de la Blancaneus.
Ikram (3r B): A l'excursió vam anar al taller de joguines i vaig fer el camió de bombers i el paracaigudes. Vam anar al cementiri i vam veure molts morts. La Dolors ens va dir que ens en anéssim a jugar. La Dolors, la Carme i altres nens i nenes vam jugar a caçar bolets i després vam jugar al pitxi amb en Toni i la Dolors.
Marc (3r B): A l'excursió vam anar a una casa de colònies i vam fer jocs com un camió de bombers, una bola loca, un tres en ratlla i un home en un paracaigudes amb una pinça i una bossa de plàstic i un diari. La casa de colònies era a Hostalric. Vam anar el dimarts a les 9:00 i vam venir a les 4:30. Hi havia un cementiri i hi havia molts pocs morts. Això abans era un poble. Hi havia cistelles i un camp de futbol. EnToni va jugar a futbol, després l'Alexander i jo vam anar a la pista de bàsquet amb en Samuel i la Sandra. Després van venir la Judit i en David i vam veure un sac. Crèiem que era un home mort i en Joaquín va veure com un cabell d'home. Però va venir un mestre i ens va dir que allò era un sac de la piscina. Al costat hi havia una caseta i era el motor de la piscina. Molt abans d'això em vaig tòrcer el peu fent un joc de buscar pistes i posar-les al contenidor. Després vam triar les manualitats i hi havia un home en un paracaigudes, una cartera, un tres en ratlla...
Brenda (3r B): El dimarts 11 de maig vam anar a Fogars de la Selva. Vam arribar i com que teníem molta gana ens vam posar a menjar tots. Després ens van cridar a tots perquè juguéssim a un joc que havíem de trobar uns sobres. A dins hi havia unes cartes de peix, llaunes, papers i cartró. Quan vam trobar tots els paperets van portar una caixa amb un camió de bombers, tres en ratlla, la bola loca, la cartera, el paracaigudes. Vam tocar dos cavalls: un era marró i l'altre era blanc amb puntets negres.
Julián (3r B): Hi havia cavalls i tenien gana i els hi vam donar herba per menjar i els hi va encantar. Un era marró i un altre blanc amb marques negres. El marró va tirar unes coses en el nas seu i ens vam espantar, però el cavall corria molt ràpid i va ser molt emocionant.
Samuel (3r B): Quan vam acabar jo vaig anar per un camí i em vaig trobar un cementiri. Hi havia una tomba quasi trencada i hi havia dos germans morts. Allò era un poble petit i antic i hi havia dos cavalls, dues oques i un ànec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada