dissabte, 22 de maig del 2010

Taller de rèptils i amfibis


Suemy (3r A): Un dia després del pati va venir un senyor amb una maleta molt gran. Dins la maleta hi havia animals. El primer animal que ens va ensenyar va ser el gripau i el segon va ser la salamandra.
Aquell senyor ens els va deixar tocar. Després ens va ensenyar la tortuga i ens va fer una explicació. Per últim ens va ensenyar la serp i també ens va fer una explicació i ens la va deixar tocar.  
Paloma (3r A): Un dia després del pati va venir un senyor amb rèptils i amfibis. Primer ens va ensenyar un gripau que era molt gros i una mica lleig. També  ens va explicar com era: tenia escames i una cara molt i molt lletja.
Després ens va ensenyar una tortuga i també ens va explicar com era, com es reproduïa i com sabíem si era mascle o femella, i ho sabíem per la cua. La tortuga del senyor era femella. També va portar una tortuga, una serp i una salamandra. 
Nerea (3r B): La setmana passada vam veure animals molt bonics. Eren un gripau, una tortuga i una serp. Em van agradar molt i molt i els vam tocar tots. Es movien molt. El monitor va portar els animals amb una bossa de càmping i els animals estaven en unes caixes de plàstic.
Sandra (3r B): Van venir uns senyors que portaven animals com el gripau, la tortuga, llangardaixos i una serp. Em va agradar molt. Vam tocar tots els animals i vam aprendre moltes coses. El monitor va portar una bossa que amb unes capses i dins  estaven els animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada